Loginnaam:
Wachtwoord:
Inloggen

ProjectenA3 methodiek; meerwaarde voor gehele coöperatie

Efficiency in Planning&Control. De A3 methodiek is een aanpak van planning & control die het jaarplan beperkt tot maximaal één vel A3. Belangrijke voordelen zijn meer efficiency en overzicht. Alle bij Axira aangesloten ambulancediensten werken er intussen mee, en tot tevredenheid. Het biedt meerwaarde voor de hele coöperatie. Het maakt planning & control concreet en simpel, en legt een heldere relatie met het verlenen en verbeteren van de zorg. Meer weten? Gerard Leerkes en Gerard Berendschot (Ambulance Oost) vertellen meer over hun ervaring met de A3 methodiek.

Lees meer...

Meldkamer van de toekomst

Innovatie en nieuwe kansen met zorgketenpartners

Lees meer...

HartslagNu

Innovatief alarmeringssysteem voor snellere reanimatie-inzet!

Lees meer...

EDAZ: beter door digitale samenwerking

EDAZ (Elektronisch Dossier Ambulance Zorg) is een innovatief systeem voor informatie-uitwisseling tussen ambulances en ziekenhuizen.

Lees meer...

Sky, een nieuw digitaal platform

UMCG ambulancezorg en Ambulancezorg Fryslân komen met een nieuw digitaal platform. Medewerkers hebben veel baat bij overzichtelijke interne informatievoorziening. De wens en behoefte bestonden bij UMCG ambulancezorg en Ambulancezorg Fryslân al veel langer, maar het was er om verschillende redenen nog nooit van gekomen: het creëren van een digitale omgeving waardoor medewerkers altijd en overal toegang hebben tot voor hen relevante en actuele informatie. Verschillende leden van Axira implementeren Sky inmiddels ook.

Lees meer...

Almeva levert nieuwe brancards aan Axira

De Stollenwerk brancard kwam als beste en voordeligste uit de testen. Almeva BV is vertegenwoordiger voor Stollenwerk binnen Nederland.

Lees meer...

LPA 8.0: Almeva levert nieuwe infuuspompen aan Axira

Naar aanleiding van het nieuwe protocol LPA 8.0 heeft Axira besloten om een nieuwe infuuspomp in gebruik te gaan nemen.

Lees meer...

Axira ontwikkelingen 2015

Ieder jaar initieert Axira allerlei vernieuwingstrajecten binnen de ambulancezorg. Zo werken we samen aan een continue verbetering van de ambulancezorg. Ben je benieuwd naar onze vernieuwingen? Klik dan door om het filmpje te bekijken!

Lees meer...